Who we are

Persoonlijke sieraden

Bas Verdonk is al 35 jaar een bekend gezicht in de styling- en sieradenwereld. Bas Verdonk wil met Touché Jewels een nieuwe draai geven aan het fenomeen persoonlijke sieraden. “De naam Touché refereert naar het Franse woord touché en het Engelse touch. Touché staat voor geraakt en aangeraakt
worden. De sieraden van Touché Jewels moeten aangeraakt worden voor de vingerafdruk. Sieraden zijn voor mij pure emotie, zoveel meer dan een sieraad in goud en zilver” aldus Bas. “Ik wil het verhaal vertellen over hoe dierbaar een sieraad kan zijn, het markeert de belangrijkste momenten in het leven. Denk daarbij aan geboorte, trouwen en overlijden. Alle grote mijlpalen in iemands
leven worden vaak bezegeld door sieraden. Ik wil dit op een andere manier vormgeven met de modernste technieken. Persoonlijk en op het lijf geschreven.

“Vier het leven!”

Nieuwe technieken

Wij hebben de allernieuwste technieken samengevoegd met old-school goudsmeden. Samen met René Verhoeven, Jules Leijnen, Rhodé Vos en André Smits halen wij het uiterste uit 3D- en lasertechniek. Door deze vooruitstrevende techniek te combineren met hamer en aambeeld, ontstaan de meest unieke sieraden. Niet alleen de vingerafdrukken maken de sieraden van Touché Jewels uniek. Het sieraad kan voorzien worden van een persoonlijk geschreven tekst, een monogram of askamer. Zelfs een scharnierring/ reumaring behoort tot de mogelijkheden. Uw sieraad kan ook worden gemaakt van uw eigen goud,  uw oude sieraden kunnen wij gebruiken om het nieuwe sieraad te maken. Enkel en alleen wordt er gebruikt gemaakt van edelmetalen; van zilver tot goud. Van wit-, rood-, rose’- of geelgoud. In zowel 14 als 18 krt goud. 

Ambassadeurs

Touché Jewels is alleen verkrijgbaar bij de aangesloten ambassadeurs van het merk. Touché heeft geen webshop. Onder de button “Boutiques” vindt u de aangesloten juweliers/ goudsmeden bij u in de buurt. Zij kunnen u helpen met de vingerafdruk en een persoonlijke uitleg van alle mogelijkheden. Samen met deze ambassadeur maken wij voor u dat ene persoonlijke sieraad dat generaties gedragen kan worden.

Persoonlijke sieraden

Bas Verdonk is al 35 jaar een bekend gezicht in de styling- en sieradenwereld.
Met het lanceren van het merk Touché Jewels is zijn droom werkelijkheid geworden. Bas Verdonk wil met Touché Jewels een nieuwe draai geven aan het fenomeen persoonlijke sieraden. “De naam Touché refereert naar het Franse woord touché en het Engelse touch. Het staat voor geraakt en aangeraakt
worden. De sieraden van Touché Jewels moeten aangeraakt worden voor de vingerafdruk. Sieraden zijn voor mij pure emotie, zoveel meer dan een sieraad in goud en zilver” aldus Bas. “Ik wil het verhaal vertellen over hoe dierbaar een sieraad kan zijn, het markeert de belangrijkste momenten in het leven. Denk daarbij aan geboorte, trouwen en overlijden. Alle grote mijlpalen in iemands leven worden vaak bezegeld door sieraden. Ik wil dit op een andere manier vormgeven met de modernste technieken. Persoonlijk en op het lijf geschreven”

Nieuwe technieken

Wij hebben de allernieuwste technieken samengevoegd met old-school goudsmeden. Samen met René Verhoeven, Jules Leijnen, André Smits en Andre Toonders halen wij het uiterste uit 3D- en lasertechniek. Door deze vooruitstrevende techniek te combineren met hamer en aambeeld, ontstaan de meest unieke sieraden. Niet alleen de vingerafdrukken maken de sieraden van Touché Jewels uniek. Het sieraad kan voorzien worden van een persoonlijk geschreven tekst, een monogram of askamer. Zelfs een scharnierring/ reumaring behoort tot de mogelijkheden. Enkel en alleen wordt er gebruikt gemaakt van edelmetalen; van zilver tot goud. Van wit-, rood- of geelgoud.

Ambassadeurs

Touché Jewels is alleen verkrijgbaar bij de aangesloten ambassadeurs van het merk. Touché heeft geen webshop. Onder de button “dealers” vind u de aangesloten juweliers/ goudsmeden bij u in de buurt. Zij kunnen u helpen met het vingerafdruk en de een persoonlijke uitleg van alle mogelijkheden. Samen met deze ambassadeur maken wij voor u dat ene persoonlijke sieraad dat generaties gedragen kan worden.

Bas Verdonk 

René Verhoeven 3D  

Rhodé Vos goudsmid

André Smits graveur 2D techniek

Jules Leijnen gieter